کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهبود تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران تنقلات مضر را عامل بی اشتهایی و اختلال در رشد کودکان دانست.
کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهبود تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران تنقلات مضر را عامل بی اشتهایی و اختلال در رشد کودکان دانست.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید رجایی گچساران، صدیقه احمدی اظهار داشت: افراط در مصرف شكلات و شیرینی سبب بی اشتهایی و سیری كاذب در كودكان شده و دانش آموز را از مصرف غذاهای اصلی بازداشته و موجب اختلال رشد در آن ها میشود.
وی خطاب به والدین دانش آموزان گفت: بهتر است در منزل، شكلات و شیرینی نگه ندارید تا به این ترتیب دسترسی دائمی كودكان به این نوع مواد كاهش یابد و از دادن شكلات و شیرینی به عنوان جایزه یا تغذیه به كودكان خودداری كنید.
احمدی مصرف بی رویه تنقلات كم ارزش را یكی دیگر از مشكلات دانشآموزان بیان کرد و افزود: متاسفانه بعضی از تنقلات تجارتی مانند انواع پفك و چیپس به طور بیرویه از سوی كودكان و دانشآموزان مصرف میشوند.
کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهبود تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران یاد آور شد: مصرف پفك به ویژه قبل از وعده های غذایی به دلیل ایجاد سیری كاذب، كودكان را از خوردن غذاهای اصلی كه باید مواد مغذی مورد نیاز رشد كودك تامین كنند، باز میدارد. از سوی دیگر نمك، ذائقه كودك را به خوردن غذاهای شور عادت میدهد.
وی افزود: همواره به والدین توصیه میكنیم که كودكان را به مصرف تنقلات سنتی مثل نخودچی و كشمش، گردو، بادام،پسته، گندم برشته، برنجك، عدس برشته شده، توت خشك، انجیر خشك و برگه ها تشویق كنند و سر سفره به جای نوشابه برای افراد خانواده از دوغ استفاده كنند.21-1-142